11:30 - 14:00 |
Veckans bakpotatis |
Med Tonfiskröra & grönsallad |
Veckans fisk |
Friterad rödspätta med husets remouladsås, kokt potatis & wokade grönsaker |
11:30 - 14:00 |
Veckans sallad |
Skivad kycklingfilé med knaperstekt bacon på salladsbädd & ceasardressing |
Veckans pasta |
Pasta med strimlad gravad lax i citron & dillsås |
torsdag 18/4 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Spaghetti med köttfärssås & riven ost |
Alternativet |
|
fredag 19/4 |
11:30 - 14:00 |
Dagens rätt |
Helstekt fläskfilé med pepparsås, stekt potatis & wokade grönsaker |
Alternativet |
|
Allergi? Fråga personalen så hjälper vi Er. |
Öppettider |
Måndag | 11:30 - 15:30 |
Tisdag - Torsdag | 11:30 - 21:00 |
Fredag | 11:30 - 02:00 |
Lördag | 11:00 - 02:00 |
Söndag | Stängt |
|
Veckomeny v.34
måndag 22/8 |
Dagens rätt |
Femöring (Pannbiff med stekt lök o ägg) med stekt potatis |
Alternativet |
- |
tisdag 23/8 |
Dagens rätt |
Flygande Jakob (kyckling, ris, banan, jordnötter, bacon) |
Alternativet |
Friterad rödspätta med remoulad, morötter, potatis och citron |
onsdag 24/8 |
Dagens rätt |
Köttfärslimpa med champinjonsås, kokt potatis och lingon |
Alternativet |
- |
torsdag 25/8 |
Dagens rätt |
Stekt falukorv med kokt potatis och stuvad sommarvitkål |
Alternativet |
- |
fredag 26/8 |
Dagens rätt |
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor |
Alternativet |
- |
|
Veckans bakpotatis |
Trelleburgare – burgare på högrevsfärs med hembakat bröd, ädelost, päron, bacon, sallad, tomat, saltgurka, majonäs och pommes 159: |
Veckans fisk |
Helstekt Fredrikshamnspätta, serveras på traditionellt sätt med riven pepparrot, smält smör och kokt potatis 229:- |
Veckans sallad |
Grekisk salad med fetaost, tomat, oliver och vinägrett
KYCKLING O BACON på salladsbädd med het chili-cremé fraiche
|
Veckans pasta |
Pasta Chicken a la King |
|
Priser |
Restaurang |
Avhämtning |
Dagens | 120:- | 90:- |
Veckans sallad | 120:- | 90:- |
Veckans pasta | 120:- | 90:- |
|
I restaurangpriset mellan 11:30 - 14:00 ingår smör, bröd, sallad, dryck, samt kaffe. Utkörning efter överenskommelse. |
|
|
|